Nordingrå Produktion AB

Det var för en tid sedan dags att byta golv i vardagsrummet, det gamla laminatgolvet hade gjort sitt och det var verkligen en kort livslängd på det golvet för det blev fult och repigt efter endast tre år. Med andra ord så fick jag vad jag betalade för eftersom det var ett billigt laminatgolv, och med facit i hand blev det ett dåligt köp. När det var dags att köpa nytt golv gav jag mig ut på jakt i butiker som säljer trägolv i Danderyd och jag behövde inte leta särskilt länge innan jag fann vad jag ville ha, nämligen Nordingrågolvet. Butiken som jag fann var återförsäljare av Nordingrågolvet som tillverkas av företaget Nordingrå Produktion AB. 

Jag blev djupt imponerad av dessa golv som finns i olika tjocklekar och bredden varierar även den, så att alla kan få ett trägolv som passar dem och deras behov och önskemål. Jag har nog aldrig sett så vackra golv tidigare, och inte nog med att de är vackra, dessa golv är en ren naturprodukt och är gjorda för att hålla i evigheter, och de går bra ihop med golvvärme också. Golvens ytskikt är av gran, furu eller ek. Det är en fråga om tycke och smak när man väljer något av dessa golv. Givetvis går dessa golv att köpa på många platser i Sverige men nu vänder jag mig till alla er som bor här i Danderyd och som letar efter trägolv här i Danderyd med omnejd. Visst är det en investering rent ekonomiskt att köpa dessa golv, men på sikt blir det billigare än att köpa golv med dålig kvalité som man får byta efter några år. Så nu hoppas jag att alla ni, mina härliga följare, som är på jakt efter trägolv i Danderyd kommer att få upp era ögon för Nordingrågolvet.